अन्यसामान्य ज्ञान SSC Railways State Level Teaching Exams

Get quiz for अन्य सामान्य ज्ञान + SSC Railways State Level Teaching Exams , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Sja

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Jssj

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Bsb

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Hwwh

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Ahwhhwwhwh

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Hwwhwh

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Uct

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: 7ft

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Shhs

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Shhs

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Wjw

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Ahwhw

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Sbsb

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Hwwh

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Ko

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: if8ff

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Jgf

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: 9g9gu

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Zjzj

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Jssj

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite