अन्यसामान्य ज्ञान Teaching Exams Railways State Level SSC

Get quiz for अन्य सामान्य ज्ञान + Teaching Exams Railways State Level SSC , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Tguf

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Hfjggz

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Gcuf

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Tvgx

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Sehmroc

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Echouc

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Rjvgx

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Yhkhx

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Dhfi

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Tguhd

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) U u jgsg

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Dhojcbj

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) H zfj

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Ycbvx

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Ufgc

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: hvjgx

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Hcj

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Hvgs

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Ihdgnv

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Jgxkh

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite