अन्यसामान्य ज्ञान Teaching Exams State Level Railways SSC

Get quiz for अन्य सामान्य ज्ञान + Teaching Exams State Level Railways SSC , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Tud

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Fxh

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Hf

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Utd

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Dg

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Hst

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Rhs

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Dgs

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Tjs

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Fhz

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Tus

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Hfx

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Tus

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Fhd

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Tdi

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Hfd

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) tu

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Tjd

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Rhs

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Gdj

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite