अन्यसामान्य ज्ञान Teaching Exams State Level Railways SSC

Get quiz for अन्य सामान्य ज्ञान + Teaching Exams State Level Railways SSC , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Uf

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Fhx

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Gnx

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: G,n

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) gjd

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Cb

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Gxn

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Xgn

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Ngx

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Gjx

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Tjd

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Jgx

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Gdj

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Fsh

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Fhd

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Fhs

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Fhd

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Fhs

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Fhz

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Tjd

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite