अन्यसामान्य ज्ञान Teaching Exams State Level Railways SSC

Get quiz for अन्य सामान्य ज्ञान + Teaching Exams State Level Railways SSC , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Utx

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: F

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Gdx

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Hfx

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Gx

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Xgf

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Gx

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Gd,

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Hfx

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Gx,

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Tux

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Hfx

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Fh

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: ,xh

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Gf

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Hf

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Tuf

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Fh

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Gu

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Hf,

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite