अन्यसामान्य ज्ञान Teaching Exams State Level Railways SSC

Get quiz for अन्य सामान्य ज्ञान + Teaching Exams State Level Railways SSC , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Yif

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Fhs

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Ute

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Thd

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Ru

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Ru

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Htd

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Fhd

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Htd

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Gjx

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Tud

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Fhs

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Tud

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Fhz

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Fhs

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Fhs

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Yf

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Jgx

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Tud

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Yjd

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite