अन्यसामान्य ज्ञान Teaching Exams State Level Railways SSC

Get quiz for अन्य सामान्य ज्ञान + Teaching Exams State Level Railways SSC , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Hfx

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: GH

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Dgz

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Fh

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) D

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Jgc

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Gj

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Ug

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Fhx

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Hf

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Fcb

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Hc,

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Hcg

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Y

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Tud

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Fh

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Tuc

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Uf

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Tud

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Gj

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite