अन्यसामान्य ज्ञान Teaching Exams State Level Railways SSC

Get quiz for अन्य सामान्य ज्ञान + Teaching Exams State Level Railways SSC , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Fgj

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Gc

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Gd

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Fh

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) fry

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Fh

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Hf

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: GH

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Fh

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Hfx

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) u yf

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Fh

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Gd

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Fxh

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Fh

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Hxg

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Utd

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Hfx

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Yc

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Fh

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite