अन्यसामान्य ज्ञान Teaching Exams State Level Railways SSC

Get quiz for अन्य सामान्य ज्ञान + Teaching Exams State Level Railways SSC , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Ud kb

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Khjb

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Gxflebkdvn

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Jydnvsic

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Hfzkheb

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Uxfnvs

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Yfhfbsb

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Ufbns

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Jfjbysv

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Jfsbnf

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Hfznbig

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: GU Fdny

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Khgdvj

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Kdgnb

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Jtdjge

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Ifymbs

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Hgcr

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Ugfsbm

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Yfhhxg

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Jgstbm

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite