अन्यसामान्य ज्ञान Teaching Exams State Level Railways SSC

Get quiz for अन्य सामान्य ज्ञान + Teaching Exams State Level Railways SSC , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Gch

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Hch

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Gxh

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Hxfl

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Gdhkugxb

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Vcl

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Fhk

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: I

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) F fb

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Ugdkh

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Ggjghv

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: JH

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Gvjkh

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Ffh

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Yfjts

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Fj

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Ggj

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: FCB

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Ggh

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Gxfjh

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite