अन्यसामान्य ज्ञान Teaching Exams State Level Railways SSC

Get quiz for अन्य सामान्य ज्ञान + Teaching Exams State Level Railways SSC , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Hfxfh

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Hfxjh

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Ygjyd

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Y gn

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Hxfjg

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Gxgjv

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Gxykh

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Gcjg

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Gvjhf

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Vxh

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Gcj

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Hhc

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) G JH

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Hfkh

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Hydgi

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Hxmb

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Vgyd

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Jxj

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Hxghg

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Hxfh

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite