अन्यसामान्य ज्ञान Teaching Exams State Level Railways SSC

Get quiz for अन्य सामान्य ज्ञान + Teaching Exams State Level Railways SSC , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Jfd

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Gjd

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Hts

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Gkx

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Tud

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Gjx

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Tdj

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Fjx

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Fhd

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Jfx

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Gjd

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Jgx

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Fj

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Gjd

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Tid

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Yid

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Gj

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Gd

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Rhs

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Gxj

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite