अन्यसामान्य अध्ययन Teaching Exams State Level Railways SSC

Get quiz for अन्य सामान्य अध्ययन + Teaching Exams State Level Railways SSC , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1)

Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: A

Explaination: किंग कोबरा

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2)

Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: C

Explaination: नाईजीरिया देश में

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3)

Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: D

Explaination: D d d d

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4)

Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: C

Explaination: भारत के मुख्य न्यायधीश

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5)

Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: B

Explaination: सुकुमार सेन

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6)

Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: D

Explaination: हुमायु का मकबरा

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7)

Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: B

Explaination: फतेहपुर सीकरी में

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8)

Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: A

Explaination: बंगाली भाषा

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9)

Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: C

Explaination: समताप मंडल में

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10)

Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: D

Explaination: नीदरलैंड देश के लोग

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite