इसके अलावा और घटाव आदिगणित Teaching Exams

Get quiz for इसके अलावा और घटाव आदि गणित + Teaching Exams , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) 20+20+10=50

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: True

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) 80-50=20

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: False

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) 5×5=30

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: False

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) 4+7+5+5=18

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: False

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) 4+4+4+4=16

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: True

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) 5-5=1

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: False

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) 7-6=1

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: False

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) 5+5+5+5+5=25

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: True

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) 00000000+000000=0000000

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: False

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) 10+50=60

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: True

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite





0 views0 comments