पौधेसामान्य ज्ञान Railways State Level

Get quiz for पौधे सामान्य ज्ञान + Railways State Level , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) True or false

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: True it is

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) True or true

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: False

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) True or false

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: True

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) False is it

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Yes

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Having a hard time

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Very hard

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) True or false

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Please get it

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) See are u reasy

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: No practice

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) We are almost done

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Two more to go

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Are could

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: True

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) True

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: You wasted a lot of time

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite