Addition and Subtraction etc.Mathematics Computer Skill

Get quiz for Addition and Subtraction etc. Mathematics + Computer Skill , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) 1 + 1 =2

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: 2

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) 1 + 1 =2

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: 2

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) 1 + 1 =2

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: 2

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) 1 + 1 =2

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: 5

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) 1 + 1 =2

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: 2

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) 1 + 1 =2

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: 4

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) 1 + 1 =2

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: 4

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) 1 + 1 =2

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: 3

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) 1 + 1 =2

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: 4

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) 1 + 1 =2

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: 0

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite





0 views0 comments