Addition and Subtraction etc.Mathematics SSC Railways

Get quiz for Addition and Subtraction etc. Mathematics + SSC Railways , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) 2×2=4

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: 4

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) 4×4=16

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: 16

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) 16-6=11

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: 10

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) 5×5=25

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: 25

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) 6+7=12

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: 13

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) 7×5=45

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: 35

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) 90-10=80

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: 80

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) 12+8=20

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: 20

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) 9×9=81

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: 81

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) 45-6=38

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: 39

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite





0 views0 comments