Addition and Subtraction etc.Mathematics Teaching Exams State Level English Speaking/Writing Compute

Get quiz for Addition and Subtraction etc. Mathematics + Teaching Exams State Level English Speaking/Writing Computer Skill SSC Railways , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) 70÷5=6

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Kaka

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) 60×50=4

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Jai

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) 70÷5=2

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Ksj

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) 70×4=4

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Iai

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) 70÷4=6

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Ajja

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) 90+3=78

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Jak

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) 80+3=4

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Jwqk

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) 80÷4=2

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Jakaai

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) 70÷2=6

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Kaka

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) 80+3=57

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Jaka

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite