Addition and Subtraction etc.Mathematics Teaching Exams State Level Railways SSC Computer Skill Engl

Get quiz for Addition and Subtraction etc. Mathematics + Teaching Exams State Level Railways SSC Computer Skill English Speaking/Writing , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) 2+2=74

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Akak

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) 5+4=7

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Ah

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) 9+5=90

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Jswj

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) 90+20=79

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Jswj

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) 90+14=50

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Kao

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) 60+60=51

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Uaia

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) 60+70=50

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Jssj

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) 80+30=50

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Ka

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) 70÷50=3

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Kaak

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) 90÷3=5

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Jwkq

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite