Current Events of National and International ImportanceGeneral Knowledge SSC

Get quiz for Current Events of National and International Importance General Knowledge + SSC , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) धड़

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: यू हे

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Z z

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: जेड

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) छह

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: रह

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Hshh

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Hsh

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Shhb

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Hwhsh

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) बर

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: जेजे

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Zvx

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Hshz

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Xbbx

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Dhhd

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Hhjn

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Yvv

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Hvdh

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Yh

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite