Current Events of National and International ImportanceGeneral Knowledge SSC Railways State Level Te

Get quiz for Current Events of National and International Importance General Knowledge + SSC Railways State Level Teaching Exams , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) There have been 4 confirmed COVID-19 cases in the Indian camp. The first case was reported when India’s head coach Ravi Shashtri tested positive. Later bowling coach Bharat Arun, fielding coach R Sridhar, and junior physio Yogesh Parmar also test positive for COVID-19.

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: There have been 4 confirmed COVID-19 cases in the Indian camp. The first case was reported when India’s head coach Ravi Shashtri tested positive. Later bowling coach Bharat Arun, fielding coach R Sridhar, and junior physio Yogesh Parmar also test positive for COVID-19.

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) T20 World Cup: Mohammad Nabi becomes captain of Afghanistan team


•Afghanistan all-rounder Mohammad Nabi on September 10, 2021, was appointed as the captain of the Afghanistan cricket team by the Afghanistan Cricket Board (ACB) for the upcoming T20 World Cup.


Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: T20 World Cup: Mohammad Nabi becomes captain of Afghanistan team


•Afghanistan all-rounder Mohammad Nabi on September 10, 2021, was appointed as the captain of the Afghanistan cricket team by the Afghanistan Cricket Board (ACB) for the upcoming T20 World Cup.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) There have been 4 confirmed COVID-19 cases in the Indian camp. The first case was reported when India’s head coach Ravi Shashtri tested positive. Later bowling coach Bharat Arun, fielding coach R Sridhar, and junior physio Yogesh Parmar also test positive for COVID-19.

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: There have been 4 confirmed COVID-19 cases in the Indian camp. The first case was reported when India’s head coach Ravi Shashtri tested positive. Later bowling coach Bharat Arun, fielding coach R Sridhar, and junior physio Yogesh Parmar also test positive for COVID-19.

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) T20 World Cup: Mohammad Nabi becomes captain of Afghanistan team


•Afghanistan all-rounder Mohammad Nabi on September 10, 2021, was appointed as the captain of the Afghanistan cricket team by the Afghanistan Cricket Board (ACB) for the upcoming T20 World Cup.


Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: T20 World Cup: Mohammad Nabi becomes captain of Afghanistan team


•Afghanistan all-rounder Mohammad Nabi on September 10, 2021, was appointed as the captain of the Afghanistan cricket team by the Afghanistan Cricket Board (ACB) for the upcoming T20 World Cup.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) There have been 4 confirmed COVID-19 cases in the Indian camp. The first case was reported when India’s head coach Ravi Shashtri tested positive. Later bowling coach Bharat Arun, fielding coach R Sridhar, and junior physio Yogesh Parmar also test positive for COVID-19.

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: There have been 4 confirmed COVID-19 cases in the Indian camp. The first case was reported when India’s head coach Ravi Shashtri tested positive. Later bowling coach Bharat Arun, fielding coach R Sridhar, and junior physio Yogesh Parmar also test positive for COVID-19.

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) T20 World Cup: Mohammad Nabi becomes captain of Afghanistan team


•Afghanistan all-rounder Mohammad Nabi on September 10, 2021, was appointed as the captain of the Afghanistan cricket team by the Afghanistan Cricket Board (ACB) for the upcoming T20 World Cup.


Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: T20 World Cup: Mohammad Nabi becomes captain of Afghanistan team


•Afghanistan all-rounder Mohammad Nabi on September 10, 2021, was appointed as the captain of the Afghanistan cricket team by the Afghanistan Cricket Board (ACB) for the upcoming T20 World Cup.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) There have been 4 confirmed COVID-19 cases in the Indian camp. The first case was reported when India’s head coach Ravi Shashtri tested positive. Later bowling coach Bharat Arun, fielding coach R Sridhar, and junior physio Yogesh Parmar also test positive for COVID-19.

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: There have been 4 confirmed COVID-19 cases in the Indian camp. The first case was reported when India’s head coach Ravi Shashtri tested positive. Later bowling coach Bharat Arun, fielding coach R Sridhar, and junior physio Yogesh Parmar also test positive for COVID-19.

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) T20 World Cup: Mohammad Nabi becomes captain of Afghanistan team


•Afghanistan all-rounder Mohammad Nabi on September 10, 2021, was appointed as the captain of the Afghanistan cricket team by the Afghanistan Cricket Board (ACB) for the upcoming T20 World Cup.


Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: T20 World Cup: Mohammad Nabi becomes captain of Afghanistan team


•Afghanistan all-rounder Mohammad Nabi on September 10, 2021, was appointed as the captain of the Afghanistan cricket team by the Afghanistan Cricket Board (ACB) for the upcoming T20 World Cup.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) There have been 4 confirmed COVID-19 cases in the Indian camp. The first case was reported when India’s head coach Ravi Shashtri tested positive. Later bowling coach Bharat Arun, fielding coach R Sridhar, and junior physio Yogesh Parmar also test positive for COVID-19.

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: There have been 4 confirmed COVID-19 cases in the Indian camp. The first case was reported when India’s head coach Ravi Shashtri tested positive. Later bowling coach Bharat Arun, fielding coach R Sridhar, and junior physio Yogesh Parmar also test positive for COVID-19.

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) T20 World Cup: Mohammad Nabi becomes captain of Afghanistan team


•Afghanistan all-rounder Mohammad Nabi on September 10, 2021, was appointed as the captain of the Afghanistan cricket team by the Afghanistan Cricket Board (ACB) for the upcoming T20 World Cup.


Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: T20 World Cup: Mohammad Nabi becomes captain of Afghanistan team


•Afghanistan all-rounder Mohammad Nabi on September 10, 2021, was appointed as the captain of the Afghanistan cricket team by the Afghanistan Cricket Board (ACB) for the upcoming T20 World Cup.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite