Current GKGeneral Studies SSC State Level

Get quiz for Current GK General Studies + SSC State Level , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Andhra Pradesh


Kuchipudi

Kottam



Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Andhra Pradesh ➖

Kuchipudi

Kottam

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Assam➖


Ojapali


Bihu


Ankia Na



Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Assam ➖

Ojapali

Bihu

Ankia Na

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Arunachal Pradesh


Lion and Peacock dance ➖


Chalo


Popir


Bardo Chham


Aji Lamu



Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Arunachal Pradesh ➖

Lion and Peacock dance

Chalo

Popir

Bardo Chham

Aji Lamu

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Bihar ➖

Jata Jatin

Faguna or Fag

Purbi,Bidesia

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Bihar


Jata Jatin


Faguna or Fag


Purbi,Bidesia



To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Chhatisgarh ➖


Panthi


Raut Nacha



Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Chhatisgarh ➖

Panthi

Raut Nacha

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Gujarat ➖


Dandya Ras


Garba Lasya Nritya


Bhavai


Garba


Rasila


Trippan



Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Gujarat ➖

Dandya Ras

Garba Lasya Nritya

Bhavai

Garba

Rasila

Trippan

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Goa ➖


Fugdi


Dekhnni


Tarangamel


Dhalo



Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Goa ➖

Fugdi

Dekhnni

Tarangamel

Dhalo

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Haryana ➖


Swang


Khoria


Gugga dance


Loor


Sang


Dhama



Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Haryana ➖

Swang

Khoria

Gugga dance

Loor

Sang

Dhama

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link :