Current GKGeneral Studies Teaching Exams

Get quiz for Current GK General Studies + Teaching Exams , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Will.i.am is the only mentor to have appeared on every single series of The Voice UK?

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: True

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2)  a heptagon has eight sides

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: False

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) the star sign Capricorn is represented by a goat?

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: True

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) the Penny Black is the name of a valuable old coin

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: False

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) fish cannot blink?

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: True

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) seahorses have no teeth or stomach?

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: True

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Nepal is the only country in the world which does not have a rectangular flag?

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: True

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Ellie Goulding had the final number one single of the 2010s?

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: True

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Switzerland shares land borders with four other countries?

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: False

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) the knight is the only piece in chess which can only move diagonally?

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: True

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite





0 views0 comments