Decoding and ClassificationGeneral Awareness Teaching Exams State Level Railways SSC Computer Skill

Get quiz for Decoding and Classification General Awareness + Teaching Exams State Level Railways SSC Computer Skill , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) However, several experiments have established the significance of activation correlation between brain locations (Averbeck et al., 2006; Chen et al., 2006). 

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: However, several experiments have established the significance of activation correlation between brain locations (Averbeck et al., 2006; Chen et al., 2006). 

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Taking into consideration the brain connectivity, in a recent investigation Yargholi and Hossein-Zadeh (2016) made an effort in hiring brain connectivity information in decoding-reconstruction of two hand written digits 6 and 9. 

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Taking into consideration the brain connectivity, in a recent investigation Yargholi and Hossein-Zadeh (2016) made an effort in hiring brain connectivity information in decoding-reconstruction of two hand written digits 6 and 9. 

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) However, several experiments have established the significance of activation correlation between brain locations (Averbeck et al., 2006; Chen et al., 2006). 

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: However, several experiments have established the significance of activation correlation between brain locations (Averbeck et al., 2006; Chen et al., 2006). 

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Taking into consideration the brain connectivity, in a recent investigation Yargholi and Hossein-Zadeh (2016) made an effort in hiring brain connectivity information in decoding-reconstruction of two hand written digits 6 and 9. 

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Taking into consideration the brain connectivity, in a recent investigation Yargholi and Hossein-Zadeh (2016) made an effort in hiring brain connectivity information in decoding-reconstruction of two hand written digits 6 and 9. 

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) However, several experiments have established the significance of activation correlation between brain locations (Averbeck et al., 2006; Chen et al., 2006). 

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: However, several experiments have established the significance of activation correlation between brain locations (Averbeck et al., 2006; Chen et al., 2006). 

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Taking into consideration the brain connectivity, in a recent investigation Yargholi and Hossein-Zadeh (2016) made an effort in hiring brain connectivity information in decoding-reconstruction of two hand written digits 6 and 9. 

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Taking into consideration the brain connectivity, in a recent investigation Yargholi and Hossein-Zadeh (2016) made an effort in hiring brain connectivity information in decoding-reconstruction of two hand written digits 6 and 9. 

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) However, several experiments have established the significance of activation correlation between brain locations (Averbeck et al., 2006; Chen et al., 2006). 

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: However, several experiments have established the significance of activation correlation between brain locations (Averbeck et al., 2006; Chen et al., 2006). 

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Taking into consideration the brain connectivity, in a recent investigation Yargholi and Hossein-Zadeh (2016) made an effort in hiring brain connectivity information in decoding-reconstruction of two hand written digits 6 and 9. 

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Taking into consideration the brain connectivity, in a recent investigation Yargholi and Hossein-Zadeh (2016) made an effort in hiring brain connectivity information in decoding-reconstruction of two hand written digits 6 and 9. 

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) However, several experiments have established the significance of activation correlation between brain locations (Averbeck et al., 2006; Chen et al., 2006). 

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: However, several experiments have established the significance of activation correlation between brain locations (Averbeck et al., 2006; Chen et al., 2006). 

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Taking into consideration the brain connectivity, in a recent investigation Yargholi and Hossein-Zadeh (2016) made an effort in hiring brain connectivity information in decoding-reconstruction of two hand written digits 6 and 9. 

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Taking into consideration the brain connectivity, in a recent investigation Yargholi and Hossein-Zadeh (2016) made an effort in hiring brain connectivity information in decoding-reconstruction of two hand written digits 6 and 9. 

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite