Error SpottingEnglish Teaching Exams State Level Railways SSC Computer Skill English Speaking/Writin

Get quiz for Error Spotting English + Teaching Exams State Level Railways SSC Computer Skill English Speaking/Writing , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Opportunity

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Opportunity

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Accumulated

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Accumulated

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Consequently

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Consequently

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Theoretical

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Theoretical

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Empirical

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Empirical

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Issues

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Issues

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Illustration

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Illustration

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Denudation

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Denudation

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Benefits-cost

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Benefits-cost

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Innovative

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Innovative

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite





4 views0 comments