NarrationsEnglish English Speaking/Writing Computer Skill Railways State Level Teaching Exams SSC

Get quiz for Narrations English + English Speaking/Writing Computer Skill Railways State Level Teaching Exams SSC , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Vikas ordered that I had to complete the presentation soon.

A. Vikas said, “You must complete the presentation soon.”

B. Vikas said, “You shall complete the presentation soon.”

C. Vikas said, “You complete the presentation!”

D. Vikas said, “Will you complete the presentation soon?”


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: A

Explaination: Vikas ordered that I had to complete the presentation soon.

A. Vikas said, “You must complete the presentation soon.”

B. Vikas said, “You shall complete the presentation soon.”

C. Vikas said, “You complete the presentation!”

D. Vikas said, “Will you complete the presentation soon?”


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Henry exclaimed with regret that he had missed his flight.

A. Henry said, “Alas! I miss my flight.”

B. Henry said, “I missed my flight.”

C. Henry said, “Oh! I missed my flight.”

D. Henry said, “I would miss my flight!”


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: C

Explaination: Henry exclaimed with regret that he had missed his flight.

A. Henry said, “Alas! I miss my flight.”

B. Henry said, “I missed my flight.”

C. Henry said, “Oh! I missed my flight.”

D. Henry said, “I would miss my flight!”


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) The reporter confirmed that that news was fake.

A. The reporter said, “This news has been fake.”

B. The reporter said, “This news is fake.”

C. The reporter said, “The news was fake.”

D. The reporter said, “That news is fake.”


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: B

Explaination: The reporter confirmed that that news was fake.

A. The reporter said, “This news has been fake.”

B. The reporter said, “This news is fake.”

C. The reporter said, “The news was fake.”

D. The reporter said, “That news is fake.”


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Vikas ordered that I had to complete the presentation soon.

A. Vikas said, “You must complete the presentation soon.”

B. Vikas said, “You shall complete the presentation soon.”

C. Vikas said, “You complete the presentation!”

D. Vikas said, “Will you complete the presentation soon?”


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: A

Explaination: Vikas ordered that I had to complete the presentation soon.

A. Vikas said, “You must complete the presentation soon.”

B. Vikas said, “You shall complete the presentation soon.”

C. Vikas said, “You complete the presentation!”

D. Vikas said, “Will you complete the presentation soon?”


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Henry exclaimed with regret that he had missed his flight.

A. Henry said, “Alas! I miss my flight.”

B. Henry said, “I missed my flight.”

C. Henry said, “Oh! I missed my flight.”

D. Henry said, “I would miss my flight!”


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: C

Explaination: Henry exclaimed with regret that he had missed his flight.

A. Henry said, “Alas! I miss my flight.”

B. Henry said, “I missed my flight.”

C. Henry said, “Oh! I missed my flight.”

D. Henry said, “I would miss my flight!”


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) The reporter confirmed that that news was fake.

A. The reporter said, “This news has been fake.”

B. The reporter said, “This news is fake.”

C. The reporter said, “The news was fake.”

D. The reporter said, “That news is fake.”


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: B

Explaination: The reporter confirmed that that news was fake.

A. The reporter said, “This news has been fake.”

B. The reporter said, “This news is fake.”

C. The reporter said, “The news was fake.”

D. The reporter said, “That news is fake.”


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Vikas ordered that I had to complete the presentation soon.

A. Vikas said, “You must complete the presentation soon.”

B. Vikas said, “You shall complete the presentation soon.”

C. Vikas said, “You complete the presentation!”

D. Vikas said, “Will you complete the presentation soon?”


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: A

Explaination: Vikas ordered that I had to complete the presentation soon.

A. Vikas said, “You must complete the presentation soon.”

B. Vikas said, “You shall complete the presentation soon.”

C. Vikas said, “You complete the presentation!”

D. Vikas said, “Will you complete the presentation soon?”


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Henry exclaimed with regret that he had missed his flight.

A. Henry said, “Alas! I miss my flight.”

B. Henry said, “I missed my flight.”

C. Henry said, “Oh! I missed my flight.”

D. Henry said, “I would miss my flight!”


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: C

Explaination: Henry exclaimed with regret that he had missed his flight.

A. Henry said, “Alas! I miss my flight.”

B. Henry said, “I missed my flight.”

C. Henry said, “Oh! I missed my flight.”

D. Henry said, “I would miss my flight!”


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) The reporter confirmed that that news was fake.

A. The reporter said, “This news has been fake.”

B. The reporter said, “This news is fake.”

C. The reporter said, “The news was fake.”

D. The reporter said, “That news is fake.”


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: B

Explaination: The reporter confirmed that that news was fake.

A. The reporter said, “This news has been fake.”