NarrationsEnglish English Speaking/Writing Computer Skill SSC Railways State Level Teaching Exams

Get quiz for Narrations English + English Speaking/Writing Computer Skill SSC Railways State Level Teaching Exams , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Natasha pleaded to her mother to let her buy a black dress.

A. Natasha pleaded to her mother, “Let me buy a black dress.”

B. Natasha pleaded to her mother, “Let us buy a black dress.”

C. Natasha pleaded to her mother, “I need to buy a black dress.”

D. Natasha pleaded to her mother, “We should a balck dress.”


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: A

Explaination: Natasha pleaded to her mother to let her buy a black dress.

A. Natasha pleaded to her mother, “Let me buy a black dress.”

B. Natasha pleaded to her mother, “Let us buy a black dress.”

C. Natasha pleaded to her mother, “I need to buy a black dress.”

D. Natasha pleaded to her mother, “We should a balck dress.”


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) The technician said that he would repair the laptop.

A. The technician said, “I will repair the laptop.”

B. The technician said, “I would repair the laptop.”

C. The technician said, “I should repair the laptop.”

D. The technician said, “I can repair the laptop.”


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: D

Explaination: The technician said that he would repair the laptop.

A. The technician said, “I will repair the laptop.”

B. The technician said, “I would repair the laptop.”

C. The technician said, “I should repair the laptop.”

D. The technician said, “I can repair the laptop.”


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) She said he had had some work to complete.

A. She said, "He has some work to complete."

B. She said, "He had been having some work to complete."

C. She said, "He had some work to complete."

D. She said, "He has been having some work to complete."


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: B

Explaination: She said he had had some work to complete.

A. She said, "He has some work to complete."

B. She said, "He had been having some work to complete."

C. She said, "He had some work to complete."

D. She said, "He has been having some work to complete."


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Natasha pleaded to her mother to let her buy a black dress.

A. Natasha pleaded to her mother, “Let me buy a black dress.”

B. Natasha pleaded to her mother, “Let us buy a black dress.”

C. Natasha pleaded to her mother, “I need to buy a black dress.”

D. Natasha pleaded to her mother, “We should a balck dress.”


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: A

Explaination: Natasha pleaded to her mother to let her buy a black dress.

A. Natasha pleaded to her mother, “Let me buy a black dress.”

B. Natasha pleaded to her mother, “Let us buy a black dress.”

C. Natasha pleaded to her mother, “I need to buy a black dress.”

D. Natasha pleaded to her mother, “We should a balck dress.”


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) The technician said that he would repair the laptop.

A. The technician said, “I will repair the laptop.”

B. The technician said, “I would repair the laptop.”

C. The technician said, “I should repair the laptop.”

D. The technician said, “I can repair the laptop.”


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: D

Explaination: The technician said that he would repair the laptop.

A. The technician said, “I will repair the laptop.”

B. The technician said, “I would repair the laptop.”

C. The technician said, “I should repair the laptop.”

D. The technician said, “I can repair the laptop.”


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) She said he had had some work to complete.

A. She said, "He has some work to complete."

B. She said, "He had been having some work to complete."

C. She said, "He had some work to complete."

D. She said, "He has been having some work to complete."


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: B

Explaination: She said he had had some work to complete.

A. She said, "He has some work to complete."

B. She said, "He had been having some work to complete."

C. She said, "He had some work to complete."

D. She said, "He has been having some work to complete."


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Natasha pleaded to her mother to let her buy a black dress.

A. Natasha pleaded to her mother, “Let me buy a black dress.”

B. Natasha pleaded to her mother, “Let us buy a black dress.”

C. Natasha pleaded to her mother, “I need to buy a black dress.”

D. Natasha pleaded to her mother, “We should a balck dress.”


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: A

Explaination: Natasha pleaded to her mother to let her buy a black dress.

A. Natasha pleaded to her mother, “Let me buy a black dress.”

B. Natasha pleaded to her mother, “Let us buy a black dress.”

C. Natasha pleaded to her mother, “I need to buy a black dress.”

D. Natasha pleaded to her mother, “We should a balck dress.”


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) The technician said that he would repair the laptop.

A. The technician said, “I will repair the laptop.”

B. The technician said, “I would repair the laptop.”

C. The technician said, “I should repair the laptop.”

D. The technician said, “I can repair the laptop.”


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: D

Explaination: The technician said that he would repair the laptop.

A. The technician said, “I will repair the laptop.”

B. The technician said, “I would repair the laptop.”

C. The technician said, “I should repair the laptop.”

D. The technician said, “I can repair the laptop.”


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) She said he had had some work to complete.

A. She said, "He has some work to complete."

B. She said, "He had been having some work to complete."

C. She said, "He had some work to complete."

D. She said, "He has been having some work to complete."