NarrationsEnglish English Speaking/Writing Computer Skill SSC Railways State Level Teaching Exams

Get quiz for Narrations English + English Speaking/Writing Computer Skill SSC Railways State Level Teaching Exams , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) The reporter confirmed that that news was fake.

A. The reporter said, “This news has been fake.”

B. The reporter said, “This news is fake.”

C. The reporter said, “The news was fake.”

D. The reporter said, “That news is fake.”


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: A

Explaination: The reporter confirmed that that news was fake.

A. The reporter said, “This news has been fake.”

B. The reporter said, “This news is fake.”

C. The reporter said, “The news was fake.”

D. The reporter said, “That news is fake.”


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) She informed me that he had met with a road accident.

A. She said to me, “He met with a road accident.”

B. She said to me, “Alas! He meets with a road accident.”

C. She said to me, “Has he met with a road accident?”

D. She said to me, “He did meet with a road accident.”


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: C

Explaination: She informed me that he had met with a road accident.

A. She said to me, “He met with a road accident.”

B. She said to me, “Alas! He meets with a road accident.”

C. She said to me, “Has he met with a road accident?”

D. She said to me, “He did meet with a road accident.”


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Natasha pleaded to her mother to let her buy a black dress.

A. Natasha pleaded to her mother, “Let me buy a black dress.”

B. Natasha pleaded to her mother, “Let us buy a black dress.”

C. Natasha pleaded to her mother, “I need to buy a black dress.”

D. Natasha pleaded to her mother, “We should a balck dress.”


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: D

Explaination: Natasha pleaded to her mother to let her buy a black dress.

A. Natasha pleaded to her mother, “Let me buy a black dress.”

B. Natasha pleaded to her mother, “Let us buy a black dress.”

C. Natasha pleaded to her mother, “I need to buy a black dress.”

D. Natasha pleaded to her mother, “We should a balck dress.”


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) The reporter confirmed that that news was fake.

A. The reporter said, “This news has been fake.”

B. The reporter said, “This news is fake.”

C. The reporter said, “The news was fake.”

D. The reporter said, “That news is fake.”


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: A

Explaination: The reporter confirmed that that news was fake.

A. The reporter said, “This news has been fake.”

B. The reporter said, “This news is fake.”

C. The reporter said, “The news was fake.”

D. The reporter said, “That news is fake.”


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) She informed me that he had met with a road accident.

A. She said to me, “He met with a road accident.”

B. She said to me, “Alas! He meets with a road accident.”

C. She said to me, “Has he met with a road accident?”

D. She said to me, “He did meet with a road accident.”


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: C

Explaination: She informed me that he had met with a road accident.

A. She said to me, “He met with a road accident.”

B. She said to me, “Alas! He meets with a road accident.”

C. She said to me, “Has he met with a road accident?”

D. She said to me, “He did meet with a road accident.”


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Natasha pleaded to her mother to let her buy a black dress.

A. Natasha pleaded to her mother, “Let me buy a black dress.”

B. Natasha pleaded to her mother, “Let us buy a black dress.”

C. Natasha pleaded to her mother, “I need to buy a black dress.”

D. Natasha pleaded to her mother, “We should a balck dress.”


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: D

Explaination: Natasha pleaded to her mother to let her buy a black dress.

A. Natasha pleaded to her mother, “Let me buy a black dress.”

B. Natasha pleaded to her mother, “Let us buy a black dress.”

C. Natasha pleaded to her mother, “I need to buy a black dress.”

D. Natasha pleaded to her mother, “We should a balck dress.”


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) The reporter confirmed that that news was fake.

A. The reporter said, “This news has been fake.”

B. The reporter said, “This news is fake.”

C. The reporter said, “The news was fake.”

D. The reporter said, “That news is fake.”


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: A

Explaination: The reporter confirmed that that news was fake.

A. The reporter said, “This news has been fake.”

B. The reporter said, “This news is fake.”

C. The reporter said, “The news was fake.”

D. The reporter said, “That news is fake.”


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) She informed me that he had met with a road accident.

A. She said to me, “He met with a road accident.”

B. She said to me, “Alas! He meets with a road accident.”

C. She said to me, “Has he met with a road accident?”

D. She said to me, “He did meet with a road accident.”


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: C

Explaination: She informed me that he had met with a road accident.

A. She said to me, “He met with a road accident.”

B. She said to me, “Alas! He meets with a road accident.”

C. She said to me, “Has he met with a road accident?”

D. She said to me, “He did meet with a road accident.”


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Natasha pleaded to her mother to let her buy a black dress.

A. Natasha pleaded to her mother, “Let me buy a black dress.”

B. Natasha pleaded to her mother, “Let us buy a black dress.”

C. Natasha pleaded to her mother, “I need to buy a black dress.”

D. Natasha pleaded to her mother, “We should a balck dress.”


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: D

Explaination: Natasha pleaded to her mother to let her buy a black dress.

A