NarrationsEnglish English Speaking/Writing Computer Skill SSC Railways State Level Teaching Exams

Get quiz for Narrations English + English Speaking/Writing Computer Skill SSC Railways State Level Teaching Exams , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) The teacher said, “You are suspended!.”

A. The teacher exclaimed that I am suspended.

B. The teacher exclaimed to me to suspend.

C. The teacher informed me that I was suspended.

D. The teacher exclaimed that I was suspended.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: A

Explaination: The teacher said, “You are suspended!.”

A. The teacher exclaimed that I am suspended.

B. The teacher exclaimed to me to suspend.

C. The teacher informed me that I was suspended.

D. The teacher exclaimed that I was suspended.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Vidushi said, “We went for a summer trip.”

A. Vidushi said that they went for a summer trip.

B. Vidushi said that they were on a summer trip.

C. Vidushi said that they had gone for a summer trip.

D. Vidushi said they went for a summer trip.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: C

Explaination: Vidushi said, “We went for a summer trip.”

A. Vidushi said that they went for a summer trip.

B. Vidushi said that they were on a summer trip.

C. Vidushi said that they had gone for a summer trip.

D. Vidushi said they went for a summer trip.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) The teacher said, “You are suspended!.”

A. The teacher exclaimed that I am suspended.

B. The teacher exclaimed to me to suspend.

C. The teacher informed me that I was suspended.

D. The teacher exclaimed that I was suspended.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: A

Explaination: The teacher said, “You are suspended!.”

A. The teacher exclaimed that I am suspended.

B. The teacher exclaimed to me to suspend.

C. The teacher informed me that I was suspended.

D. The teacher exclaimed that I was suspended.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Vidushi said, “We went for a summer trip.”

A. Vidushi said that they went for a summer trip.

B. Vidushi said that they were on a summer trip.

C. Vidushi said that they had gone for a summer trip.

D. Vidushi said they went for a summer trip.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: C

Explaination: Vidushi said, “We went for a summer trip.”

A. Vidushi said that they went for a summer trip.

B. Vidushi said that they were on a summer trip.

C. Vidushi said that they had gone for a summer trip.

D. Vidushi said they went for a summer trip.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) The teacher said, “You are suspended!.”

A. The teacher exclaimed that I am suspended.

B. The teacher exclaimed to me to suspend.

C. The teacher informed me that I was suspended.

D. The teacher exclaimed that I was suspended.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: A

Explaination: The teacher said, “You are suspended!.”

A. The teacher exclaimed that I am suspended.

B. The teacher exclaimed to me to suspend.

C. The teacher informed me that I was suspended.

D. The teacher exclaimed that I was suspended.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Vidushi said, “We went for a summer trip.”

A. Vidushi said that they went for a summer trip.

B. Vidushi said that they were on a summer trip.

C. Vidushi said that they had gone for a summer trip.

D. Vidushi said they went for a summer trip.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: C

Explaination: Vidushi said, “We went for a summer trip.”

A. Vidushi said that they went for a summer trip.

B. Vidushi said that they were on a summer trip.

C. Vidushi said that they had gone for a summer trip.

D. Vidushi said they went for a summer trip.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) The teacher said, “You are suspended!.”

A. The teacher exclaimed that I am suspended.

B. The teacher exclaimed to me to suspend.

C. The teacher informed me that I was suspended.

D. The teacher exclaimed that I was suspended.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: A

Explaination: The teacher said, “You are suspended!.”

A. The teacher exclaimed that I am suspended.

B. The teacher exclaimed to me to suspend.

C. The teacher informed me that I was suspended.

D. The teacher exclaimed that I was suspended.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Vidushi said, “We went for a summer trip.”

A. Vidushi said that they went for a summer trip.

B. Vidushi said that they were on a summer trip.

C. Vidushi said that they had gone for a summer trip.

D. Vidushi said they went for a summer trip.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: C

Explaination: Vidushi said, “We went for a summer trip.”

A. Vidushi said that they went for a summer trip.

B. Vidushi said that they were on a summer trip.

C. Vidushi said that they had gone for a summer trip.

D. Vidushi said they went for a summer trip.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) The teacher said, “You are suspended!.”

A. The teacher exclaimed that I am suspended.

B. The teacher exclaimed to me to suspend.

C. The teacher informed me that I was suspended.

D. The teacher exclaimed that I was suspended.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: A

Explaination: The teacher said, “You are suspended!.”

A. The teacher exclaimed that I am suspended.

B. The teacher exclaimed to me to suspend.

C. The teacher informed me that I was suspended.