NarrationsEnglish English Speaking/Writing Computer Skill SSC Railways State Level Teaching Exams

Get quiz for Narrations English + English Speaking/Writing Computer Skill SSC Railways State Level Teaching Exams , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) The secretary said, “Is Mr. Fisher in his office?”

A. The secretary said that if Mr. Fisher was in his office.

B. The secretary enquired if Mr. Fisher was in his office.

C. The secretary enquired that if Mr. Fisher was in his office.

D. The secretary asked if Mr. Fisher had been in his office.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: A

Explaination: The secretary said, “Is Mr. Fisher in his office?”

A. The secretary said that if Mr. Fisher was in his office.

B. The secretary enquired if Mr. Fisher was in his office.

C. The secretary enquired that if Mr. Fisher was in his office.

D. The secretary asked if Mr. Fisher had been in his office.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) The policeman said, “Don’t cross the speed limit.”

A. The policeman said not to cross the speed limit.

B. The policeman asked if I would cross the speed limit.

C. The policeman forbade me to cross the speed limit.

D. The policeman asks if I had crossed the speed limit.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: C

Explaination: The policeman said, “Don’t cross the speed limit.”

A. The policeman said not to cross the speed limit.

B. The policeman asked if I would cross the speed limit.

C. The policeman forbade me to cross the speed limit.

D. The policeman asks if I had crossed the speed limit.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) The secretary said, “Is Mr. Fisher in his office?”

A. The secretary said that if Mr. Fisher was in his office.

B. The secretary enquired if Mr. Fisher was in his office.

C. The secretary enquired that if Mr. Fisher was in his office.

D. The secretary asked if Mr. Fisher had been in his office.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: A

Explaination: The secretary said, “Is Mr. Fisher in his office?”

A. The secretary said that if Mr. Fisher was in his office.

B. The secretary enquired if Mr. Fisher was in his office.

C. The secretary enquired that if Mr. Fisher was in his office.

D. The secretary asked if Mr. Fisher had been in his office.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) The policeman said, “Don’t cross the speed limit.”

A. The policeman said not to cross the speed limit.

B. The policeman asked if I would cross the speed limit.

C. The policeman forbade me to cross the speed limit.

D. The policeman asks if I had crossed the speed limit.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: C

Explaination: The policeman said, “Don’t cross the speed limit.”

A. The policeman said not to cross the speed limit.

B. The policeman asked if I would cross the speed limit.

C. The policeman forbade me to cross the speed limit.

D. The policeman asks if I had crossed the speed limit.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) The secretary said, “Is Mr. Fisher in his office?”

A. The secretary said that if Mr. Fisher was in his office.

B. The secretary enquired if Mr. Fisher was in his office.

C. The secretary enquired that if Mr. Fisher was in his office.

D. The secretary asked if Mr. Fisher had been in his office.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: A

Explaination: The secretary said, “Is Mr. Fisher in his office?”

A. The secretary said that if Mr. Fisher was in his office.

B. The secretary enquired if Mr. Fisher was in his office.

C. The secretary enquired that if Mr. Fisher was in his office.

D. The secretary asked if Mr. Fisher had been in his office.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) The policeman said, “Don’t cross the speed limit.”

A. The policeman said not to cross the speed limit.

B. The policeman asked if I would cross the speed limit.

C. The policeman forbade me to cross the speed limit.

D. The policeman asks if I had crossed the speed limit.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: C

Explaination: The policeman said, “Don’t cross the speed limit.”

A. The policeman said not to cross the speed limit.

B. The policeman asked if I would cross the speed limit.

C. The policeman forbade me to cross the speed limit.

D. The policeman asks if I had crossed the speed limit.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) The secretary said, “Is Mr. Fisher in his office?”

A. The secretary said that if Mr. Fisher was in his office.

B. The secretary enquired if Mr. Fisher was in his office.

C. The secretary enquired that if Mr. Fisher was in his office.

D. The secretary asked if Mr. Fisher had been in his office.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: A

Explaination: The secretary said, “Is Mr. Fisher in his office?”

A. The secretary said that if Mr. Fisher was in his office.

B. The secretary enquired if Mr. Fisher was in his office.

C. The secretary enquired that if Mr. Fisher was in his office.

D. The secretary asked if Mr. Fisher had been in his office.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) The policeman said, “Don’t cross the speed limit.”

A. The policeman said not to cross the speed limit.

B. The policeman asked if I would cross the speed limit.

C. The policeman forbade me to cross the speed limit.

D. The policeman asks if I had crossed the speed limit.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: C

Explaination: The policeman said, “Don’t cross the speed limit.”

A. The policeman said not to cross the speed limit.

B. The policeman asked if I would cross the speed limit.

C. The policeman forbade me to cross the speed limit.

D. The policeman asks if I had crossed the speed limit.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) The secretary said, “Is Mr. Fisher in his office?”

A. The secretary said that if Mr. Fisher was in his office.

B. The secretary enquired if Mr. Fisher was in his office.

C. The secretary enquired that if Mr. Fisher was in his office.

D. The secretary asked if Mr. Fisher had been in his office.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: A

Explaination: The secretary said, “Is Mr. Fisher in his office?”