NarrationsEnglish English Speaking/Writing Computer Skill SSC Railways State Level Teaching Exams

Get quiz for Narrations English + English Speaking/Writing Computer Skill SSC Railways State Level Teaching Exams , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) The student said, “Ma’am, please extend the deadline.”

A. The student asked the teacher to extend the deadline.

B. The student said if the teacher would extend the deadline.

C. The student requested ma’am to extend the deadline.

D. The student said that ma’am should extend the deadline.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: A

Explaination: The student said, “Ma’am, please extend the deadline.”

A. The student asked the teacher to extend the deadline.

B. The student said if the teacher would extend the deadline.

C. The student requested ma’am to extend the deadline.

D. The student said that ma’am should extend the deadline.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) The driver said, “Do you want to halt for a while?”

A. The driver said if we wanted a halt for a while.

B. The driver asked if we want to halt for a while.

C. The driver asks if we wanted to halt for a while.

D. The driver asked if we wanted to halt for a while.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: C

Explaination: The driver said, “Do you want to halt for a while?”

A. The driver said if we wanted a halt for a while.

B. The driver asked if we want to halt for a while.

C. The driver asks if we wanted to halt for a while.

D. The driver asked if we wanted to halt for a while.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) The student said, “Ma’am, please extend the deadline.”

A. The student asked the teacher to extend the deadline.

B. The student said if the teacher would extend the deadline.

C. The student requested ma’am to extend the deadline.

D. The student said that ma’am should extend the deadline.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: A

Explaination: The student said, “Ma’am, please extend the deadline.”

A. The student asked the teacher to extend the deadline.

B. The student said if the teacher would extend the deadline.

C. The student requested ma’am to extend the deadline.

D. The student said that ma’am should extend the deadline.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) The driver said, “Do you want to halt for a while?”

A. The driver said if we wanted a halt for a while.

B. The driver asked if we want to halt for a while.

C. The driver asks if we wanted to halt for a while.

D. The driver asked if we wanted to halt for a while.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: C

Explaination: The driver said, “Do you want to halt for a while?”

A. The driver said if we wanted a halt for a while.

B. The driver asked if we want to halt for a while.

C. The driver asks if we wanted to halt for a while.

D. The driver asked if we wanted to halt for a while.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) The student said, “Ma’am, please extend the deadline.”

A. The student asked the teacher to extend the deadline.

B. The student said if the teacher would extend the deadline.

C. The student requested ma’am to extend the deadline.

D. The student said that ma’am should extend the deadline.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: A

Explaination: The student said, “Ma’am, please extend the deadline.”

A. The student asked the teacher to extend the deadline.

B. The student said if the teacher would extend the deadline.

C. The student requested ma’am to extend the deadline.

D. The student said that ma’am should extend the deadline.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) The driver said, “Do you want to halt for a while?”

A. The driver said if we wanted a halt for a while.

B. The driver asked if we want to halt for a while.

C. The driver asks if we wanted to halt for a while.

D. The driver asked if we wanted to halt for a while.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: C

Explaination: The driver said, “Do you want to halt for a while?”

A. The driver said if we wanted a halt for a while.

B. The driver asked if we want to halt for a while.

C. The driver asks if we wanted to halt for a while.

D. The driver asked if we wanted to halt for a while.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) The student said, “Ma’am, please extend the deadline.”

A. The student asked the teacher to extend the deadline.

B. The student said if the teacher would extend the deadline.

C. The student requested ma’am to extend the deadline.

D. The student said that ma’am should extend the deadline.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: A

Explaination: The student said, “Ma’am, please extend the deadline.”

A. The student asked the teacher to extend the deadline.

B. The student said if the teacher would extend the deadline.

C. The student requested ma’am to extend the deadline.

D. The student said that ma’am should extend the deadline.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) The driver said, “Do you want to halt for a while?”

A. The driver said if we wanted a halt for a while.

B. The driver asked if we want to halt for a while.

C. The driver asks if we wanted to halt for a while.

D. The driver asked if we wanted to halt for a while.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: C

Explaination: The driver said, “Do you want to halt for a while?”

A. The driver said if we wanted a halt for a while.

B. The driver asked if we want to halt for a while.

C. The driver asks if we wanted to halt for a while.

D. The driver asked if we wanted to halt for a while.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) The student said, “Ma’am, please extend the deadline.”

A. The student asked the teacher to extend the deadline.

B. The student said if the teacher would extend the deadline.

C. The student requested ma’am to extend the deadline.

D. The student said that ma’am should extend the deadline.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: A

Explaination: The student said, “Ma’am, please extend the deadline.”