NarrationsEnglish English Speaking/Writing Computer Skill Teaching Exams State Level Railways SSC

Get quiz for Narrations English + English Speaking/Writing Computer Skill Teaching Exams State Level Railways SSC , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) The secretary said, “Is Mr. Fisher in his office?”

A. The secretary said that if Mr. Fisher was in his office.

B. The secretary enquired if Mr. Fisher was in his office.

C. The secretary enquired that if Mr. Fisher was in his office.

D. The secretary asked if Mr. Fisher had been in his office.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: C

Explaination: The secretary said, “Is Mr. Fisher in his office?”

A. The secretary said that if Mr. Fisher was in his office.

B. The secretary enquired if Mr. Fisher was in his office.

C. The secretary enquired that if Mr. Fisher was in his office.

D. The secretary asked if Mr. Fisher had been in his office.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) The maid said, “I gave them the address.”

A. The maid asked whether she should have given the address to them.

B. The maid informed me that she had given the address to them.

C. The maid said that she would give them the address.

D. The maid said to give the address to them.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: B

Explaination: The maid said, “I gave them the address.”

A. The maid asked whether she should have given the address to them.

B. The maid informed me that she had given the address to them.

C. The maid said that she would give them the address.

D. The maid said to give the address to them.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) The secretary said, “Is Mr. Fisher in his office?”

A. The secretary said that if Mr. Fisher was in his office.

B. The secretary enquired if Mr. Fisher was in his office.

C. The secretary enquired that if Mr. Fisher was in his office.

D. The secretary asked if Mr. Fisher had been in his office.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: C

Explaination: The secretary said, “Is Mr. Fisher in his office?”

A. The secretary said that if Mr. Fisher was in his office.

B. The secretary enquired if Mr. Fisher was in his office.

C. The secretary enquired that if Mr. Fisher was in his office.

D. The secretary asked if Mr. Fisher had been in his office.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) The maid said, “I gave them the address.”

A. The maid asked whether she should have given the address to them.

B. The maid informed me that she had given the address to them.

C. The maid said that she would give them the address.

D. The maid said to give the address to them.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: B

Explaination: The maid said, “I gave them the address.”

A. The maid asked whether she should have given the address to them.

B. The maid informed me that she had given the address to them.

C. The maid said that she would give them the address.

D. The maid said to give the address to them.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) The secretary said, “Is Mr. Fisher in his office?”

A. The secretary said that if Mr. Fisher was in his office.

B. The secretary enquired if Mr. Fisher was in his office.

C. The secretary enquired that if Mr. Fisher was in his office.

D. The secretary asked if Mr. Fisher had been in his office.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: C

Explaination: The secretary said, “Is Mr. Fisher in his office?”

A. The secretary said that if Mr. Fisher was in his office.

B. The secretary enquired if Mr. Fisher was in his office.

C. The secretary enquired that if Mr. Fisher was in his office.

D. The secretary asked if Mr. Fisher had been in his office.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) The maid said, “I gave them the address.”

A. The maid asked whether she should have given the address to them.

B. The maid informed me that she had given the address to them.

C. The maid said that she would give them the address.

D. The maid said to give the address to them.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: B

Explaination: The maid said, “I gave them the address.”

A. The maid asked whether she should have given the address to them.

B. The maid informed me that she had given the address to them.

C. The maid said that she would give them the address.

D. The maid said to give the address to them.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) The secretary said, “Is Mr. Fisher in his office?”

A. The secretary said that if Mr. Fisher was in his office.

B. The secretary enquired if Mr. Fisher was in his office.

C. The secretary enquired that if Mr. Fisher was in his office.

D. The secretary asked if Mr. Fisher had been in his office.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: C

Explaination: The secretary said, “Is Mr. Fisher in his office?”

A. The secretary said that if Mr. Fisher was in his office.

B. The secretary enquired if Mr. Fisher was in his office.

C. The secretary enquired that if Mr. Fisher was in his office.

D. The secretary asked if Mr. Fisher had been in his office.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) The maid said, “I gave them the address.”

A. The maid asked whether she should have given the address to them.

B. The maid informed me that she had given the address to them.

C. The maid said that she would give them the address.

D. The maid said to give the address to them.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: B

Explaination: The maid said, “I gave them the address.”

A. The maid asked whether she should have given the address to them.

B. The maid informed me that she had given the address to them.

C. The maid said that she would give them the address.

D. The maid said to give the address to them.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) The secretary said, “Is Mr. Fisher in his office?”

A. The secretary said that if Mr. Fisher was in his office.

B. The secretary enquired if Mr. Fisher was in his office.

C. The secretary enquired that if Mr. Fisher was in his office.

D. The secretary asked if Mr. Fisher had been in his office.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: C

Explaination: The secretary said, “Is Mr. Fisher