NarrationsEnglish English Speaking/Writing Teaching Exams Railways SSC

Get quiz for Narrations English + English Speaking/Writing Teaching Exams Railways SSC , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Vidushi said, “We went for a summer trip.”

A. Vidushi said that they went for a summer trip.

B. Vidushi said that they were on a summer trip.

C. Vidushi said that they had gone for a summer trip.

D. Vidushi said they went for a summer trip.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: A

Explaination: Vidushi said, “We went for a summer trip.”

A. Vidushi said that they went for a summer trip.

B. Vidushi said that they were on a summer trip.

C. Vidushi said that they had gone for a summer trip.

D. Vidushi said they went for a summer trip.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Ravi said, “The concert ended yesterday.”

A. Ravi said that the concert had ended yesterday.

B. Ravi said that the concert ended the day before.

C. Ravi said that the concert had ended the previous day.

D. Ravi said that the concert ended already.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: B

Explaination: Ravi said, “The concert ended yesterday.”

A. Ravi said that the concert had ended yesterday.

B. Ravi said that the concert ended the day before.

C. Ravi said that the concert had ended the previous day.

D. Ravi said that the concert ended already.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Vidushi said, “We went for a summer trip.”

A. Vidushi said that they went for a summer trip.

B. Vidushi said that they were on a summer trip.

C. Vidushi said that they had gone for a summer trip.

D. Vidushi said they went for a summer trip.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: A

Explaination: Vidushi said, “We went for a summer trip.”

A. Vidushi said that they went for a summer trip.

B. Vidushi said that they were on a summer trip.

C. Vidushi said that they had gone for a summer trip.

D. Vidushi said they went for a summer trip.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Ravi said, “The concert ended yesterday.”

A. Ravi said that the concert had ended yesterday.

B. Ravi said that the concert ended the day before.

C. Ravi said that the concert had ended the previous day.

D. Ravi said that the concert ended already.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: B

Explaination: Ravi said, “The concert ended yesterday.”

A. Ravi said that the concert had ended yesterday.

B. Ravi said that the concert ended the day before.

C. Ravi said that the concert had ended the previous day.

D. Ravi said that the concert ended already.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Vidushi said, “We went for a summer trip.”

A. Vidushi said that they went for a summer trip.

B. Vidushi said that they were on a summer trip.

C. Vidushi said that they had gone for a summer trip.

D. Vidushi said they went for a summer trip.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: A

Explaination: Vidushi said, “We went for a summer trip.”

A. Vidushi said that they went for a summer trip.

B. Vidushi said that they were on a summer trip.

C. Vidushi said that they had gone for a summer trip.

D. Vidushi said they went for a summer trip.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Ravi said, “The concert ended yesterday.”

A. Ravi said that the concert had ended yesterday.

B. Ravi said that the concert ended the day before.

C. Ravi said that the concert had ended the previous day.

D. Ravi said that the concert ended already.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: B

Explaination: Ravi said, “The concert ended yesterday.”

A. Ravi said that the concert had ended yesterday.

B. Ravi said that the concert ended the day before.

C. Ravi said that the concert had ended the previous day.

D. Ravi said that the concert ended already.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Vidushi said, “We went for a summer trip.”

A. Vidushi said that they went for a summer trip.

B. Vidushi said that they were on a summer trip.

C. Vidushi said that they had gone for a summer trip.

D. Vidushi said they went for a summer trip.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: C

Explaination: Vidushi said, “We went for a summer trip.”

A. Vidushi said that they went for a summer trip.

B. Vidushi said that they were on a summer trip.

C. Vidushi said that they had gone for a summer trip.

D. Vidushi said they went for a summer trip.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Ravi said, “The concert ended yesterday.”

A. Ravi said that the concert had ended yesterday.

B. Ravi said that the concert ended the day before.

C. Ravi said that the concert had ended the previous day.

D. Ravi said that the concert ended already.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: B

Explaination: Ravi said, “The concert ended yesterday.”

A. Ravi said that the concert had ended yesterday.

B. Ravi said that the concert ended the day before.

C. Ravi said that the concert had ended the previous day.

D. Ravi said that the concert ended already.


To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Vidushi said, “We went for a summer trip.”

A. Vidushi said that they went for a summer trip.

B. Vidushi said that they were on a summer trip.

C. Vidushi said that they had gone for a summer trip.

D. Vidushi said they went for a summer trip.


Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: C

Explaination: Vidushi said, “We went for a summer trip.”

A. Vidushi said that they went for a summer trip.

B. Vidushi said that they were on a summer trip.

C. Vidushi said that they had gone for a summer trip.