One word SubstitutionEnglish English Speaking/Writing Railways State Level Teaching Exams

Get quiz for One word Substitution English + English Speaking/Writing Railways State Level Teaching Exams , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) To get cold feet- to be afraid

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: T

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) To take a leap in the dark - to do a hazardous thing without the idea of result

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: To take a leap in the dark - to do a hazardous thing without the idea of result

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) To give / get the bird- to send away

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: T

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) To be at daggers drawn- to be bitter enemy

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: To be at daggers drawn- to be bitter enemy

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) To turn one's nose at a thing- to treat it with contemptuous dislike or disguist

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: To turn one's nose at a thing- to treat it with contemptuous dislike or disguist

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) To save one's face- to evade disgrace t

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: T

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) To split hours- to indulge in over refined arguments

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: To split hours- to indulge in over refined arguments

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) All agog - restless

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: T

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) To frame a person- to make one appear guilty

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: To frame a person- to make one appear guilty

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) A close shave- a narrow escape

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: T

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite