One word SubstitutionEnglish Teaching Exams State Level Railways SSC

Get quiz for One word Substitution English + Teaching Exams State Level Railways SSC , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) (Synonyms)

Coarse:rough

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Rough

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Diligent:desirous

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Hard working

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Genuine:real

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Real

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Pail:mug

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Bucket

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Abundant:plentiful

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Plentiful

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Pity:mercy

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Mercy

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Tedious:dull

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Dull

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Atrocity:violence

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Violence

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Fortify:create

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Strength

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Defer:postpone

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Postpone

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite