OtherEnglish Computer Skill Railways SSC State Level

Get quiz for Other English + Computer Skill Railways SSC State Level , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Mridu told Rukku Manni all about the chappals because

(a) she was a truthful girl

(b) she was against Ravi

(c) she thought Rukku Mannl would punish her If she didn’t tell her the truth

(d) she thought Rukku Manni won’t be so angry if she knew the truth

Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: D

Explaination: D

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Rukku Manni gave some refreshments to Mridu because

(a) Mridu had spoken the truth

(b) Mridu was her guest

(c) Mrldu was hungry

(d) she was Mridu’s mother

Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: B

Explaination: B

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) The chappals given to the music master

(a) pleased him

(b) displeased him

(c) irritated him

(d) were refused by him

Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: A

Explaination: A

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) The chappals of music teacher were

(a) brand new

(b) old

(c) colourful

(d) stolen

Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: C

Explaination: C

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Where did Ravi hide the kitten?

(a) backyard

(b) behind a thick bitter berry bush

(c) torn football

(d) all of these

Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: D

Explaination: D

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Pati will ___ for Paddu mama’s house of she knows we have a

(a) be happy, dog

(b) be angry, cat

(c) leave, cat

(d) leave, dog

Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: C

Explaination: C

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) ___ was the little kitty’s name

(a) Mahishasur

(b) Mridu

(c) Mahapat

(d) Mahendran

Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: D

Explaination: D

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) The cat was a descendant from

(a) Chola dynasty

(b) Pallava dynasty

(c) Chalnkya dynasty

(d) none of these

Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: B

Explaination: B

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) The cats were worshipped in

(a) Poona

(b) Mahabalipuram

(c) India

(d) Egypt

Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: D

Explaination: D

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) The sound that cones from Lalli’s violin was

(a) screeching

(b) melodies

(c) whizzing

(d) kreeching

Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: D

Explaination: D

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite





0 views0 comments

Recent Posts

See All