OtherEnglish Teaching Exams State Level

Get quiz for Other English + Teaching Exams State Level , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Irregularities

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Yes

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Colonel

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Yes

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Nonplused

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Nonplussed

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Abtruse

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Abstruse

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Complement

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Yes

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Discomfront

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Discomfort

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Ebulient

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Ebullient

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Engender

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Yes

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Writting

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Writing

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Exigent

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Yes

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite





0 views0 comments