OtherEnglish Teaching Exams State Level Railways SSC Computer Skill English Speaking/Writing

Get quiz for Other English + Teaching Exams State Level Railways SSC Computer Skill English Speaking/Writing , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) pavement


sidewalk

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: pavement


sidewalk

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) sledge


sled



Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: sledge


sled



To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) trainers


sneakers



Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: trainers


sneakers



To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) football


soccer



Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: football


soccer



To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) hundreds and thousands


sprinkles (for ice cream)



Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: hundreds and thousands


sprinkles (for ice cream)



To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) pushchair


stroller



Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: pushchair


stroller



To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) underground


subway



Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: underground


subway



To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) braces


suspenders



Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: braces


suspenders



To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) jumper


sweater



Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: jumper


sweater



To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) takeaway


takeout (food)



Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: takeaway


takeout (food)



To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite