OtherEnglish Teaching Exams State Level Railways SSC English Speaking/Writing

Get quiz for Other English + Teaching Exams State Level Railways SSC English Speaking/Writing , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: B

Explaination: Case

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4)

Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: C

Explaination: Natural

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5)

Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: C

Explaination: Three

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6)

Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: A

Explaination: Verbs

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7)

Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: C

Explaination: Aspect

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8)

Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: C

Explaination: Something desired

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9)

Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: A

Explaination: Transitive verbs

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10)

Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: A

Explaination: Gradable adverbs

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite




Question1)

Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: A

Explaination: Word indexation

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2)

Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: A

Explaination: Nouns

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3)




11 views0 comments