OtherGeneral Science SSC Railways

Get quiz for Other General Science + SSC Railways , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Ecology

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Ecology

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Human welfare

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Human welfare

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Environment

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Environment

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Invertebrate

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Invertebrate

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Phyla

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Phyla

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Neural control

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Neural control

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Coordination

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Coordination

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Phylum

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Phylum

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Chordata

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Chordata

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Endocrime system

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Endocrime system

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite





0 views0 comments