OtherGeneral Science SSC Railways

Get quiz for Other General Science + SSC Railways , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Fasciola

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Fasciola

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Taenia

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Taenia

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Wuchereria

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Wuchereria

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Nereis

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Nereis

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Sycon

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Sycon

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Spongilla

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Spongilla

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Adamsia

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Adamsia

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Ophiura

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Ophiura

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Scypha

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Scypha

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Brittle star

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Brittle star

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite





0 views0 comments