OtherGeneral Science SSC Railways

Get quiz for Other General Science + SSC Railways , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Sea walnut

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Sea walnut

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Sea pen

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Sea pen

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Sea fan

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Sea fan

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Sea anemone

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Sea anemone

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Sea horse

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Sea horse

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Sea fur

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Sea fur

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Sea mouse

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Sea mouse

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Brain coral

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Brain coral

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Jelly fish

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Jelly fish

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Obelia

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Obelia

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite





0 views0 comments