OtherMathematics SSC

Get quiz for Other Mathematics + SSC , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) 89-9=80

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: 80

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) 98-8=90

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: 90

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) 95-5=90

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: 90

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) 97-7=90

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: 90

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) 84-3=81

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: 81

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) 67-7=7

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: 60

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) 78-8=70

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: 70

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) 86-6-=80

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: 80

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) 91-1=90

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: 90

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) 99-9=90

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: 90

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite