PhysicalGeneral Knowledge SSC

Get quiz for Physical General Knowledge + SSC , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1)

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: True

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2)

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: True

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3)

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: False

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4)

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: True

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5)

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: False

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6)

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: True

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7)

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: False

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8)

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: False

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9)

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: False

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10)

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: False

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite





0 views0 comments