Sentence CorrectionEnglish English Speaking/Writing

Get quiz for Sentence Correction English + English Speaking/Writing , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) My favourite subjects is Mathematics and Chemistry.

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: False

My favourite subjects are Mathematics and Chemistry.

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) How many child are there ?

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: False

How many children are there ?

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) How much time left ?

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: True

How much time left ?

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) The necklace is looking gorgeous.

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: True

The necklace is looking gorgeous.

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) The book is on the table.

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: True

The book is on the table.

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Rita and her sister and brother is playing ludo.

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: False

Rita and her sister and brother are playing ludo.

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Time and tide wait for none.

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: True

Time and tide wait for none.

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Empty vessel sound much.

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: False

Empty vessels sound much.

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Human beings are mammals.

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: True

Human beings are mammals.

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) The cat is running after the rat.

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: True

The cat is running after the rat.

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite





0 views0 comments