Sentence CorrectionEnglish SSC

Get quiz for Sentence Correction English + SSC , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) who did you kill yesterday

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: who did you kill yesterday

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) who did you go to meet yesterday

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: who did you go to meet yesterday

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) when will you come to my house

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: when will you come to my house

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) i have finished your work

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: i have finished your work

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) what time will you go to play tomorrow

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: what time will you go to play tomorrow

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) when are you coming to meet me at my house

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: when are you coming to meet me at my house

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Will you go to Mohan's wedding or not?

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Will you go to Mohan's wedding or not?

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) what time will you go to school tomorrow

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: what time will you go to school tomorrow

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) how did you like meeting all my friends

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: how did you like meeting all my friends

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) who did you go to meet yesterday

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: who did you go to meet yesterday

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite





0 views0 comments