Sentence CorrectionEnglish Teaching Exams State Level Railways SSC

Get quiz for Sentence Correction English + Teaching Exams State Level Railways SSC , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Gold , as well as silver, has fallen in price

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Has

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Politics has been spoiling education.

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Has

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) The United Nations has its headquarters in the U.S.A.

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Has

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Fifty rupees is enough for today.

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Is

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Justice, as well as mercy, allows it.

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Allows

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) The pups ,with their mother, are missing.

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Are

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) The family have settled their quarrel now.

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Have

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) The bat , like other birds, has wings.

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Has

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Bats ,unlike other birds, have teeth

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Have

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Economics is one of the subjects taught in this class.

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Is

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite