Spellings CorrectionEnglish English Speaking/Writing

Get quiz for Spellings Correction English + English Speaking/Writing , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Nearby

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Nearby

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Officers

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Officers

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Hid

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Hid

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Overlook

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Overlook

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Arrival

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Arrival

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Investigation

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Investigation

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Conclude

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Conclude

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Properly

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Properly

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Act

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Acy

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Inquest

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Inquest

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite





0 views0 comments