Spellings CorrectionEnglish English Speaking/Writing

Get quiz for Spellings Correction English + English Speaking/Writing , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Politician

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Politician

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Parliament

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Parliament

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Deputy

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Deputy

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Organisation

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Organisation

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Perikatan

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Perikatan

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Membrr

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Member

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Pandemic

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Pandemic

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Predecessor

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Ptedecessor

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Formally

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Formally

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Resignation

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Resignation

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite





0 views0 comments