Spellings CorrectionEnglish English Speaking/Writing

Get quiz for Spellings Correction English + English Speaking/Writing , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Appointed

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Appointed

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Firearms

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Firearms

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Lead

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Lead

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Recommend

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Recommend

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Another

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Another

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Intend

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Intend

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Cash

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Cash

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Properly

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Properly

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Demand

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Demand

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Gangster

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Gangster

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite





0 views0 comments